Snickarfirma i Falun

Duktiga och erfarna snickare vid snickarfirmor i Falun - alla de bästa snickarfirmorna i Falun finns samlade här. Bor du i närheten av Falun och behöver hjälp med något inom snickra, bygga hus eller bygga garage hittar du här de bästa och mest erfarna snickrare och deras snickarfirmor som finns i Falun. Som exempel kan du få hjälp med att bygga garage, renovera hus, byta fönster och allt annat inom bygga och snickra i Falun genom att kontakta någon av våra 4 olika snickarfirmor som arbetar i Falun nedan.

Snickarfirmor i Falun

Nedan ser du vår kompletta lista över alla snickare och snickarfirmor i Falun:

Bröderna Kruse Kakel & Bygg AB
Linnévägen 28
79132 FALUN


Bygg Och Byggnadsvård Falu Timmerprodukter
Haminavägen 10
79141 FALUN


ByggTjänst i Falun AB
Matsarvsvägen 9
79177 FALUN


DB Bygg AB
Pelle Bergs backe 3A
79150 FALUN
Bygga hus i Falun

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en snickare verksam i en snickarfirma i Falun inkluderar att bygga hus i Falun. Om du behöver hjälp med att bygga hus eller t.ex. garage i Falun så kan du kontakta någon av våra snickarfirmor från listan ovan.

Snickarefakta om orten Falun

I Falun finns som bekant minst en verksam snickarfirma och här nedan finner du lite allmän fakta om Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Här kan du läsa mer om Falun om du vill veta mer än snickare och snickarfirma i Falun.

I Falun hittade vi sammanlagt 4 snickarfirmor att välja mellan. Om du inte hittar någon snickare i Falun som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra snickarfirmor i Dalarna.