Snickarfirma i Karlshamn

Duktiga och erfarna snickare vid snickarfirmor i Karlshamn - alla de bästa snickarfirmorna i Karlshamn finns samlade här. Bor du i närheten av Karlshamn och behöver hjälp med något inom snickra, bygga hus eller bygga garage hittar du här de bästa och mest erfarna snickrare och deras snickarfirmor som finns i Karlshamn. Som exempel kan du få hjälp med att bygga garage, renovera hus, byta fönster och allt annat inom bygga och snickra i Karlshamn genom att kontakta någon av våra 3 olika snickarfirmor som arbetar i Karlshamn nedan.

Snickarfirmor i Karlshamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla snickare och snickarfirmor i Karlshamn:

Rolf Brembergs Byggservice
Hagalundsvägen 9A
37440 KARLSHAMN


Blekinge Bygg AB
Jannebergsvägen 10A
37432 KARLSHAMN


RM Bygg AB
Vekerumsvägen 254
37493 KARLSHAMN
Bygga hus i Karlshamn

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en snickare verksam i en snickarfirma i Karlshamn inkluderar att bygga hus i Karlshamn. Om du behöver hjälp med att bygga hus eller t.ex. garage i Karlshamn så kan du kontakta någon av våra snickarfirmor från listan ovan.

Snickarefakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns som bekant minst en verksam snickarfirma och här nedan finner du lite allmän fakta om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Här kan du läsa mer om Karlshamn om du vill veta mer än snickare och snickarfirma i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 3 snickarfirmor att välja mellan. Om du inte hittar någon snickare i Karlshamn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra snickarfirmor i Blekinge.